Full Glass Design – A jövő üvegmegoldásai

Tolóajtó

A Full Glass Design büszkén mutatja be tolóajtó termék családját, melyek egytől egyik, könnyen szerelhető, korszerű és esztétikus tolóajtó megoldásokat foglalnak magukba. Praktikussága és minimális helyigénye miatt a tervezők és a belső építészek nagy szeretettel alkalmazzák a tervezés során, hiszen használója nem veszít teret az ajtószárny nyitásával, zárásával. Elegáns szerelvényei alkalmassá teszik mennyezetre vagy oldalfalra való rögzítését egyaránt.

A tolóajtó szinte minden ajtónyíláshoz alkalmazható bontás nélkül, kombinálható igény szerint fix üveggel is. Gyártásukhoz mérettől függően 8, illetve 10mm vastag edzett üveget használunk, mely lehet víztiszta, savmart (tejüveg), anyagában színezett szürke, bronzszínű vagy mintával savmart. A kiváló minőségű szerelvényeknek köszönhetően az üvegtábla halkan fut az alig 30mm magas felső vezetőben. Csukódása csillapítható, egy profi hidraulikus fék segíti az ajtó tökéletes záródását, megakadályozza az ajtólap becsapódását. Az üvegajtóra szerelt rozsdamentes tolópajzs vagy az üveg síkjába süllyesztett húzógyűrű modern stílussal ruházza fel tolóajtaját.

Perfetto – Oldalfalra, és mennyezetre is szerelhető, szimpla, és dupla szárnyú is lehet.

Perfetto Fix – Mennyezetre szerelhető, fix üveg mezők fogadására alkalmas. szimpla, és dupla szárnyú is lehet.

Perfetto Syncro – Dupla ajtószárnyakhoz, melyek egyszerre mozgathatóak. Bármelyik ajtólapot mozgatja a másik szárny követi a mozgásban, tehát nyitásnál, vagy csukásnál elég csak az egyik üveget elhúzni. Mennyezetre, és oldalfalra szerelhető. szimpla, és dupla szárnyú is lehet.

Brillante – Sínen kívül futó, roppant elegáns szerkezet. A görgők pontmegfogásos rögzítése, szögletes kialakítása, modern, minimalista megjelenést kölcsönöz épületének. Szimpla, és dupla szárnyú is lehet.

Referenciáink

Ajánlat kérés