Full Glass Design – A jövő üvegmegoldásai

Üvegtető – Előtető

Egy esztétikusan kialakított, jól megtervezett előtető az épület dísze. Modern formáival átformálja a meglévő épületek arculatát. Az üveg előtetők kialakításuk szerint lehetnek függesztettek, illetve konzolosak, melyeket előszeretettel választanak bejáratokhoz, garázsokhoz, melléképületekhez egyaránt.

Minden homlokzathoz, falazathoz rögzíthető különösebb átalakítás, bontás nélkül. A függesztett előtetőket pontmegfogással, a konzolos tetőket alátámasztással és teherhordó karokkal tervezzük. Nem igényelnek keretet, különösebb fém tartószerkezetet, öntartóak.

Az üvegtetőket, csakúgy mint az előtetőket megfelelően méretezett ragasztott biztonsági üvegből készítjük. Rögzítését tekintve ezek is lehetnek pontmegfogásosak, valamint “hagyományos” valamilyen teherhordó szerkezetre fektetett, úgynevezett szorító profilos rögzítésűek. A gumiágyba ültetett üvegeket, kimondottan erre a célra kifejlesztett alumínium szorító profilokkal szereljük. Nem jelentenek problémát az extra méretű üvegtáblák, és a magas tetőfelületek sem, minden beépítéshez szükséges eszközzel, technikával rendelkezünk.

Referenciáink

Ajánlat kérés